Akció

Kontinensek

Termék kereső

Kiadók


English Bulldog are quite athletic, they are a low-energy breed which tires quickly and can become overheated in the heat. This dog gets along well with children and tends to get along well with other dogs. English Bulldog Puppies For Sale Near Me Cheap In USA CANADA https://animals.4lovelyhomes.com/ While their appearance makes them a popular choice for people looking for intimidating companions, they are not natural watchdogs. This breed is not a barker and is generally friendly with strangers.
Szlovénia, Horvátország, Bosznia-HercegovinaTransilvania (Hibernia - Kárpátia - Szarvas - 1:600.000)
Szováta (Geocart - 1:12.000)
Teljes méretű kép megtekintése

Ár: 25.00 RON
 

Várható leszállítási határidő: 48h.gif

Szováta (Geocart - 1:12.000)

( Geocart )

A vízálló réteggel bevont igényesen megrajzolt térkép hátoldalán magyar, román, angol és francia nyelvű leírást találunk a városról és környékéről valamint két részletesebb térképet a városközpontról és az üdülőtelepről. A térkép továbbá utcalistával és a hasznosabb címek, telefonszámok listájával is el van látva.

Méretarány: 1:12.000

Méret: 105 x 198 mm

 

A  Sóvidék legnagyobb települése, híres fürdő- és üdülőhely. A Kis-Küküllő felső vidékén fekszik, területe két részből áll: Szováta városból és Szováta-fürdőből.

A fürdőtelep az itt található, sótömzsökön létrejött sós vizű tavak körül alakult ki. A tavak sótartalma a fenéken a legnagyobb, a felszínhez közeledve fokozatosan csökken. Felszínüket -csapadék utánpótlásból- édesvíz fedi, mely segítségül szolgál a víz felmelegedéséhez. Az 1-2 méter mélyre behatoló napsugarak a nagyobb sűrűségű, édesvízzel nem keveredő réteget felmelegítik, amely elraktározza a kapott energiát. Az ily módon felmelegedő sóstavakat nevezik heliotermikus tavaknak.

forrás: http://www.erdelyiturizmus.hu/

 

Kategória paraméterek: Térkép
Lépték 1:12.000

több kategória